Він недалеко. Зустрічі. Розмови.
Бажаємо усе обговорити.
Весела пісня і хмільні окови
Не заважали жити і творити.
Усе минає...Теми не зникали,
Які завадили душі заснути,
А часу на усе не вистачало,
Аби ідеї кожного почути.
І появилися уже причини –
Сім’я, робота, діти виростають,
Немає грошей, зайвої хвилини,
А дні у суєті суєт конають.
Усі мороки маю розуміти,
Упорядковано життя минає.
Що заважає десь його зустріти,
Чи дружба ця поволі умирає?
Я відкидаю зайві міркування
І розумію, ніде правди діти,
Є відповіді на мої питання –
Аби зустріти, маю захотіти...
Набираю його номер.
2019