І плач, і сміх, Як болить - плач,
В житті - не гріх... В лікарню йди,
Як не крути: Ліки купи,
Сюди - туди, Випий і скач,
Вперед, назад, Ти ж бо - не грач...
Щоб тільки в лад... Не помогло,
Вперед іди, Лікуйся сам,
Й не жди біди... І не роби
Та-ра-ра-рам...
Як не болить,
Тоді вже скач,
Танцюй, співай,
Все ж міру знай,
Ти ж не один,
Не вбивай клин-
Поміж собою
І сім"єю...
Рахуйся з тим,
Хто є з тобою,
Не затіняй
Його собою...
Весело - смійся, Забудь за плач,
Гріха не бійся Спечи пиріг,
Бо то не гріх... Або калач,
Додає сміх І нагрій чаю...
Усім здоров"я,- Пригости всіх
І мені, й вам, Хто є у домі,
І тут, і там, Будуть усі,
Завжди і скрізь Тоді здорові
Луна хай сміх!.. І дні чудові...
А день за днем
Іде й іде...
І щось нове
Завжди несе...
Молися Богу,
Щоб всі завжди
Були здорові...
А ти іди,
Не спотикайся,
А усміхайся,
І слухай їх, І день іде,
Крізь сльози й сміх І рік іде,
І вір ти їм І вік іде,
Кожному слову, Й війна іде,
Батькам і дітям, І смерть несе,
Внукам й сусідам, І брехні нові,
Друзям і світу, В кожному слові...
Весні і літу... Та щоб у них
Осені й зимі, Там не було,
Землі й природі Переживем
При любій погоді... Ми все одно...
Пишу для всіх,
Та ще й для себе,
Хай луна сміх,
У всіх, і в мене,
І в нашім краї...
Хай Мир гряде,
Правда живе,
Брехня минає,
Любов і сміх
Перемагає...
Пишу для всіх,
Та ще й для себе,
Хай луна сміх,
У всіх, і в мене,
І в нашім краї...
Хай Мир гряде,
Правда живе,
Брехня минає,
Любов і сміх
Перемагає...