Земле «моя українська,
Батьківська, материнська!»
Виплакана в молитвах,
Кров’ю заплачена в битвах!
Божого дару перлино,
Земле моя, Україно!
Сило козацького роду,
Воле, натхнення Свободи!
Ти - не валюта з паперу,
Ти - хліб на столі і оселя,
Ти – України Матір!
Чи ж можна Матусю продати???
Круки летять над житами,
В серце впиваються Мами!
Душі продажні і темні
Мріють розпродати ЗЕМЛЮ!
Вирвати хочуть із тіла
Серце, щоб довго боліло!
Душу мого НАРОДУ
За гріх - за любов до СВОБОДИ!!!
Український мій народе, СХАМЕНИСЬ!!! БЛАГАЮ!!!
Бо не пустять і на поріг до святого раю!
04 грудня 2019 року