Останні дні. Зникає в лету рік.
Підбити підсумки суспільство вчило.
Кажу собі: нещасний чоловік
В житті – статист, хто робить це уміло.
Щасливі дітлахи – здобутки їх
Не виміряти грішми, чи дипломом.
Більш натуральний вимір – сльози, сміх,
Смуток і радість, а ще тепло дому.
Їх сумніву черв’як не точить, ні
І не шкодують за втраченим марно.
До шкаралущі вигризають дні
І віддаються ночі сну брутально.