Ми всі живемо на території Бога.А країна чи національність-то просто місце,де ми зараз проживаємо.
Якщо ми живемо на території Бога-то головними мають бути Божі заповіді.А потім всі інші закони.Які можна і щохвилини поміняти.
Якщо ми порушуємо закони Господні-то це гріх.Якщо в душі нашій присутній гріх-це в той же час буде народжуватись хвороба.Тихо.Підступно.Непомітно.Але обов'язково.
Нас лікують хімічними пігулками.По людським законам,знанням і міркам.Тільки одиницям дана властивість бачити причину хвороби.
Є лікарі ще.Хороші і звичайні.І в нас час майже немає таких,котрі вкажуть на основну причину:на душу.
Певно ми просто живемо неправильно?
Хто турбується про нашу душу?Хто вчить як піклуватись про неї?
Ми одягаємо,годуємо тіло.Ми приділяємо йому багато часу,грошей.Ми намаємось тримати його в чистоті,гарно одягати,взувати,прикрашати.
Як ми турбуємось про душу?Скільки їй приділяємо часу?
Ми забруднюємо її даремним проведенням часу,наріканням,телевізором,мертвою їжею.Смакуємо брудні передачі.
Якщо Ви ще навчились піклуватись про свою душу правильно-то трішки підлікуйте її.Любов'ю.До Господа,до ближнього,до світу,до нашої планети Земля.
Бо планета теж жива.Ходіть по ній обережно.Щоб не зробити боляче.
Турбуйтесь про свою душу.Я Вас благаю.Бо Ваша душа-це найбільша цінність,яка може бути.
Якщо Ви зможете володіти світом,а душі зашкодите-яка Вам буде з цього користь...Знаєте ці слова?..
Лікуйте душу.Любов'ю.Обіймами.
Люблю Вас.