хто обрізав єдину нитку_
з лабіринту відлуння крику_
у імлі розчинившись зникли
тіні страдників блідоликих_
>
надокучливе хитре око
у трикутника позолоті
вже налите кривавим соком,
дим від спалаху / дух від плоті_
>
кілька ламаних ліній в колі_
кілька першої мови літер_
за стіною дерева голі
хилить долу голодний вітер_
>
за стіною ходою мертвих
бродять змучені сміхом диким
лабіринту наступні жертви
з чорним інеєм на повіках_