Плете орбіти Божий дух,
Малюють полум’ям комети.
Підкорює безодню рух,
Із пилу створює планети.
А зорі в небі світлом світять
Казки билинні шепотять.
Кілкий мов серп холодний місяць
І тихо зорі мерехтять.
Вібрують оксамитом трави.
Духмяні квіти та плоди
Наситять ароматом душу
Ковтком цілющої води.
Земля співає вічну пісню,
Що називається буття.
Все що живе у наших мріях,
То є промінчиком життя.
Дякую Вам Катерино. Ось що сказав один вождь на цей рахунок.Что такое жизнь? Это свет светлячка в ночи. Это дыхание бизона, когда приходит зима. Это тень, ложащаяся на траву, и тающая на закате.Дай вам бог здоров'я і натхнення!