Змінилась життя партитура.
Що здійснити я маю таке
Для сусідів, народу, культури,
Щоб думки подолали віки?
Стільки грошей зберу – не важливо.
Без обличчя енергія та.
Розтечеться між люди ігриво,
Рук натруджених більш не згада.
А притягнеш під двір каменюку
Із кар’єру з граніту в сім тон,-
Згадку лишиш і дітям і внукам.
Зграя дум попливе над селом.
Сплинуть рокИ, можливо сторіччя,-
Розум рацію не віднайде:
Каменюка з граніту. Навіщо?
Задля чого? А все для людей!