Коли з "не хочу" на душі пустеля
слова - вода, що висохла давно
ті дивні квіти, що сягають стелі
будинку мрій, мовчання - кімоно
із завтра у широких рукавах
ховає в них іще одну надію
і обіймає міцно - на вустах
моє благословіння, ти зумієш
ще виграти з байдужості війну
коли з " не хочу" на душі пустеля...
Рукава повинні бути і справді широкими, щоб тримати в них достатньо надії для такої Сахари зневіри... Біль і надія, сльози і віра. Відчувається, що це щось дуже особисте, пережите, переболіле (або ще й не зовсім "пере")
Квітка)) відповів на коментар К0ВАЛЬ, 15.05.2023 - 14:03
Це певне з серії, коли хочеш заплакати, а не можеш)
З дилемою, що краще?
Руйнуючі почуття, чи рівна байдужість?
Але з почуттями ти живий, а з байдужістю ти зчерствілий
Напевне не треба допускатися таких станів)
Тому цей вірш справді особливий, як надія на дощ з полегшень
Спасибі