Санжари. Перемога чи поразка?
Ще раз народ довів, що не помре
Під мантри «дуже дякую, будь ласка»,-
Від влади, що розумна, мов тире.
Хотілось зекономити видатки,
Розпхати небезпеку по містах,
А так, нацгвардія. Усе в порядку.
У карантину є надійний дах.
Свої думки фесбучуть нам міністри.
Народ стидить в ефірі президент.
А бучу не підняти, мали б тІсний
За карантин Європи континент.