Умійте ясно говорити: «Так!»,
Коли упевнені у правоті позицій,
Надія є у вивірений шлях
І щирі наміри у морі пропозицій.
Життя - це неочікувана річ.
І нині ваше: «Так!» дарує долі крила,
Зорею осіяє темну ніч,
Аби душа у виміри нові летіла.
Давайте згоду уперед іти,
У дії ефемерні мрії оминати,
За обрії у істину вести,
І мати право – «Так!» упевнено казати.
Чи залунає ваше щире: «Ні!»,
Коли почуєте омріяні вигóди,
І де на шальки терезів брехні
Лягає тезами ілюзія свободи?
Обов'язкова сила у душі,
Аби ігнорувати те, що є над вами.
Химерою не бути у імлі,
І тіні не плести за владними ногами.
Жадобі, тиранії кажіть: «Ні!»,
Де злидні є, а влада далі розкошує,
І марноті, і зігнутій спині,
Політиці, яка за душами полює.
Коли казати: «Так!», а коли: «Ні!» -
Людина має особисто обирати.
І як упевнені у правоті,
Бажаю щиро за усе відповідати.