перший / останній / зайвий_
чорне / прозоре / біле
спалах > сліпуче сяйво
пазлів розлами в ціле_
>
коло > квадрат > трикутник
завжди / тепер / ніколи_
мати > вдавати > бути_
сповідей протоколи_
>
приспаний сміхом мозок
зламаний ключ в долоні
щастя ядучі сльози
відчай в надій короні_
>
тайни гірке причастя
кожен / окремі / жоден_
шепіт з плеча : “пручайся”,
з іншого шепіт : “згодний”_