перша сторінка чиста
в книзі на мертвій мові
де ті вузли / намиста
вицвілі плями крові
злякані очі свідків
тями закляклі тіні
шепіт нічий нізвідки
шелест у павутинні_
>
дивні величні жести
перші досвітні півні
погляд важкий відвести
стане наснаги нині
рану твого прозріння
сіллю не вкриє відчай
далі - на збір каміння
каптур ковтне обличчя_
>
зайвий серед відсутніх
мічена бита карта
ниють сумління трутні
завчену вічну мантру_
контур / периметр/ межі
слід по кривому колу
чорні покутні вежі
струмені світла долу