сумлінно плутати сліди
смиренно заглядати в очі
короткочасні холоди
гріхи забуті та поточні
прожити у свідомих снах
помножити на нуль спокути
нектар із манни та цикути
зелений обрій / чорний птах_
>
байдужий стомлений лялькар
старі скрипучі хрестовини
тонкі нитки з кошлатих хмар
в роти жерців набито глини
ілюзії розрите дно
танок химер на білій смузі
зола в кишенях, куля в лузі
по колу шелестить кіно_