холодне визнання поразки_
прозора очевидність меж
давно знеструмлених мереж,
де вирок_ наче божа ласка,
де правда_ як розбита маска,
забута на одній зі стеж_
>
розбавлине вино провини_
всі протоколи каяття
роздерті вітром на шмаття,
сумління з острахом тваринним
в надії кличе трясовиння,
спаливши спогадів сміття_
>
завчасних висновків шаблони
в розламах календарних дат_
як вільний на квадрати ґрат,
як на пустий горіх ворона,
як схимник під спідницю дзвона
вдивляється на жертву кат_