десь на тлі теракотова армія
інкрустовані кремнієм големи
замість кальок з іосифа флавія
колом ходять повісивши голови_
>
чорні шоломи/ білі позначення
зашифрована тричі опричнина
змін у правилах не передбачено
перші в черзі погоджують свідчення_
>
крапля крові – ознака причетності
наготові екрани з капканами
в нуль розгорнуто знак нескінченності
сльози щастя зливаються з ранами_
>
днів тотожних розгадані матриці
огорожі з ілюзій нашептаних
купи ліпляться крила та ратиці
лік зворотній із докором гепає_