Створив у світі Бог
мільярди тіл,
Усих лиш для добра
і світлих діл.
Один - слова божественні
спліта,
А інший - в звуках
чарівних літа,
Той світ у фарбах
створює новий,
А той палац будує
горовий,
Один годує людство
без кінця,
А інший люд готує
до вінця.
Один їх безперервно
веселить,
А інший - виручає кожну
мить.
Та є відхилення у деяких
людей,
Їм не уклали душу до
грудей...
У кого збита з напряму
мета,
Задумайтесь, була ж вона
не та...
Хотів нас ангелами всіх
створити Бог,
Хотів, робив, та повністю
не змог...
Тож допоможемо йому
у цій меті,
І доведемо - що усі ми -
ТІ...