Сьогодні рік як я із Вами
Ділюся власними віршами,
Радію й щиро вдячна всім
За всі коменти до віршів!
Усім спасибі, хто читає,
Мої вірші переглядає!
Спасибі всім, хто коментує,
І позитив мені дарує!
Писатиму вірші й надалі,
Щоб друзі, рідні їх читали.
Я щиро всім бажаю щастя!
Хай Ваші мрії всі здійсняться!
Талановиті Ви й чудові!
Хто у поезії хто в прозі!
Бажаю Вам усім натхнення,
Господнього благословення!
Світлина з інтернету
Шановні одноклубники! Сьогодні рівно рік, як я зареєструвалася в цьому чудовому КЛУБІ ПОЕЗІЇ і маю можливість ознайомлюватися з творчістю талановитих людей і публікувати свої скромні вірші.
Хочу щиро Вам усім подякувати за те, що читаєте, коментуєте, за смайлики в коментах, які я, на превеликий жаль, не бачу, а озвучена програмка мені озвучує тільки текст... Саме тому мої коментарі до Ваших віршів без смайликів, але написані щиро і від душі.
Щиро дякую всім за увагу, повагу та доброзичливе ставлення!
Бажаю всім щастя, добра, успіхів та невичерпного натхнення!