Десь там далеко за горами,
Десь там за морем, в далечінь,
Ти пам'ятай, що між світами,
І сонце кидає нам тінь.
Ти пам'ятай, я завжди поруч,
Тебе я бачу й чую скрізь,
І повертай хоч вправо, хоч ліворуч,
Я поруч мила, я мов тінь.
В житті моєму найдорожча,
Ти подарунок Бога й тільки так,
Думками, я живу про тебе, весь час,
Як щось не вірно, дам я знак.
Будь завжди сильна і смілива,
Не бійся слова, рішуче дій,
А головне ти будь щаслива,
Не будь мішенню, бий у ціль.
Ти найпрекрасніша лебідка,
Ти сонце поміж чорних днів,
Ти мов в саду єдина квітка,
Ти мрія самих дивних снів.
Ти тільки знай що буть людиною,
То є найважчий в світі шлях,
Будь поруч зі своєю родиною,
Й я буду поруч, завжди, в снах.
07.12.19