З днем вчителя, колеги, вас вітаю,
До кожного хай радість у цей день прийде,
Хай кожен з вас щодня у праці нелегкій наснагу має,
Й здоров'я в вас завжди буде міцне.
До цього року горя з вами ми не знали,
Коли весна до нас збиралася прийти,
У вайбери й класруми в карантин ми повтікали,
Щоб на екрані в зумі всі уроки провести.
Можливо, чимось добре у екрані інших вчити,
Та вже за місяць зрозуміли швидко ми,
Ніякий Інтернет таки не здатен замінити
Живого спілкування між людьми.
Була в той час тривога, і непевність, і неспокій,
Спіткало все це нас серед весни,
Та радості всім принесли живі уроки,
Які нарешті повернулись восени.
Усі ми з вами прокидаємося рано-зранку,
Немає в мить цю іншої у нас мети,
Яке ж то щастя встати в день осінній на світанку
І на уроки справжні з радістю піти!
Впродовж уроків учня кожного почути,
Побачити, як вони на уроки йдуть,
Бажаю всім вам мужніми й згуртованими бути,
Хай віруси від вас налякано втечуть!.
Хай праця зігріває в нелегку годину,
Завжди ідіть у всьому до кінця,
Бо ви щодня нову формуєте людину,
І учням ви свої даруєте серця!
Хай і зима буде вам в радість, й тепле літо,
До своїх цілей завжди впевнено ідіть,
Життя ви кращим робите в навколишньому світі,
З дороги цеї ви ніколи не зверніть.
.