Важко щось говорити?
Я знаю, як то тужити.
я знаю як то у домі
сирою думкой ходити.
Я знаю, шо то є тяжко,
та майте в собі відважність,
відпустіть свої позиції,
ні до чого тут юрисдикції і традиції.
Обирайте завжди відвертість.
Чистість - для серця є легкість.
Оберіть ви сьогодні душею,
побачите, ви з ней на одній траншеї.
Коли вже маєш на думці зраду,
все ж спитайте в серця пораду.
Все ж дай собі маленькому слово,
говорять, побачиш так перед лицем воду.
Здавалось в житті немає устав.
здавалось сказав, уже і обрав.
Хотілося швидкості, драйву і байки,
а в ліжку не спиться без одинокої сварки.
Хотілось кохати із кров`ю, літати.
щоб літати - треба того забажати.
Ааа...,за ноги тримає сумління?
Що ж, ти цей вибір зшив у коріння.́́́