Пісня написана для Ангеліни Ковальчук.
Я полюбила Україну,вишиванку,
Тут батьківська хатина і земля.
З тобою просинаюся щоранку,
За що я вдячна,матінко моя.
Приспів
Солов’їна,свята,Україно моя,
Будь багата,країно,здорова.
Я тут народилась,та й тут вся сім’я,
Українська єднає нас мова.
Жита в розмаї,червона калина,
Я чую спів пташиний у гаю.
Тобі вклоняюсь,золота,єдина,
Тебе на світі я одну люблю.
Тебе я полюбила раз-навіки,
Співаю колискові,солов’їно.
Для мене, мамо,спів-це ліки
Я народилася для тебе,Україно.