Холодний вечір, знову сам
Сиджу й пишу тобі вірші
Налию з гіркою стакан
Лікарство сьодні для душі
Доп'ю стакан, налию другий
Тебе згадаю полюбе
Вже не почую слово, любий
Як і не побачу я тебе
Давно розстались, все як ввсіх
Знас двох кохав лише один
Я не боявся , просто втік
І розтворився наче дим
Жаліти смислу вже нема
Сміливості не хватило тоді
В житті ти була саме та
Яка залишилась в душі
Мені би повернути час назад
І повторити помилки
У зеркалі побачити би нас
А після того знов втекти
Холодний вечір, знову сам
Сиджу й пишу тобі вірші
Пустий, допитий мій стакан
Як пусто у моїм житті.