Я хотіла тобі дати цілий світ,
Я хотіла виплутати дріт,
Що обвив і врізався в живе,
Бігла бити дзеркало криве.
Я хотіла розділити час
На 'ми тепер' і 'все до нас',
Я надію виплекала як гора,
Я щомиті думала: пора!
Я кохала? Так, а може - ні..
Цих ознак не злічиш в множині.
Я боялась і думок і тіла,
Я хотіла...
Лелі.