Моя планета, заселена тобою,
Несеться вкотре по орбіті.
Єдиний мешканець готується до бою,
Хоч знає — його карта бита.
Атаки прогримлять по честі,
Не буде докорів сумління,
Але й не буде виграшу у квесті,
Де боротьба іде з своєю тінню.
Планета зробить оберт по осі
І упаде перед героєм ниць,
Щоб він бродив там босий по росі,
Бо він її Маленький принц.
Лелі.