сповільнений сюжет фальстарту втечі_
вслухаючись у комарине соло
чекати на світанку кровотечу,
згинати в нескінченність третє коло
сумнівних жартів на обридлу тему_
>
ця кава має присмак чорнозему_
це посмішка чи щелепи судома_
не винні в решті бо ніхто нікому
ні зайвих слів, ні дотиків холодних_
>
на дні очей пустих, крижановодних
закляклий маятник короткого вагання_
чіпляється за тишу знак питання_
траплялися й скупіші за прийдешні
крапок над “і” фіксації під шелест
банкнот з обличчями сумної поетеси_