Могильний хрест – ще той дороговказ.
Два напрямки: на право і на ліво.
Два напрямки: вверх – вниз, лякає нас
Навкісна лінія, така ігрива.
Ми обираємо не стиль, сюжет.
Ми обираємо між темрявою й світлом.
Ми обираємо озону ніжний лет,
Чи трупним смрадом впоєне повітря.
Щоб не робив, роби те на добро.
На нивах зла підв’язані мільйони.
Як ліпиш радість – сам собі пророк.
Як сієш смуту – щур на перегонах.