і прийшли вони_ мертві демони,
заговорені першословом_
паства в чорному вулиць венами,
пастка вічності – тимчасова_
>
бити босими трави росяні,
вити гнізда в ілюзій хащах,
дерти криками стоголосими
неба cірого призволяще_
>
трутні в черепі вигріваються,
нісенітниці в ступі місяться,
у свідомих снах не сховатися,
кров окислює сяйво місяця_
>
ці антени - хрести над храмами,
мляві титри птахів за стріхами,
пам’ять стигмами / совість плямами,
в серці щастя холодна віхола_