посвята на полях свідомості
в закутті ґрат координат_
подоба стану невагомості,
ці ролі : свідок/жертва/кат_
>
ці погляди_ що струмом жалили_
аморфні тіні : де чия_
асфальтний злам під неба варевом,
крива ліхтарна течія_
>
файл пам’яті без права доступу_
побляклі слайди / сором снів_
кубічні кілометри простору
дощі розмили навісні_
>
ані душі_ режим збереження_
гра без сюжету_ крок за край_
перебирай імен мережива,
в розбиті вікна зазирай_
>
пракорінь крику – шепіт з шелестом_
на камінь що – не проросте_
над згаром раю хмари перисті
й колапс потрійних швидкостей_