спітнілися пелюстки слюдяні
скрапли росою
зрання
зірвались з запобіжників бажання
бутон кохання забуяв в мені
і камертоном стих
текли нектари
і не було початку їм/кінця
і бджоли поряд клопітко літали
для себе кожна там любов шукала
натхнення
бодай теплого слівця