Реве скривавлений Донбас,
Як звір нестримний -
Снаряди сипляться на нас
Всі беззупинно.
Молитву навіть атеїст
Тут зачитав би -
У цій війні розмитий зміст
Брехні і правди.
Земля притягує всіх нас
Своїм магнітом -
Дали б по ворогу хоч раз
Вогонь відкрити.
Бездіють праведні чини
У кабінетах -
Тим пропонують нам вони
Гру у рулетку.
Гарчить розлючений Донбас,
Як звір голодний -
Ми до смаку у самий раз,
Безперешкодні.
(31.07.2021.02:50.№343)
Донецька обл.