чорні жарти в білих стінах,
биті карти каяття,
душ недопалки в руїнах
тіл блідих на тлі сміття_
>
погляд-постріл, подих-вирок,
крок-пророцтво, крик-петля,
натяків дрібним пунктиром
нАвколо осі нуля_
>
шелест шуму / жести дивні,
пласт на пласт свідомі сни_
чорні жарти / білі стіни,
точка кислої роси_
>
льодяна строката стрічка,
вічність, згаяна за мить_
всоте у змілілу річку,
страх лоскоче / сміх п’янить_
>
прах до праху / дух від духу,
інь від яну / ніж на ніж
в ночі зоряну сивуху
урізнобіч тіні ті ж_