перехожі_ хижі та байдужі_
натяки на суржику санскриту_
контури останньої калюжі -
третє дно порожнього корита_
>
тлінні посполиті_ долу очі_
кожному відміряно по вірі :
втеча за холодні межі ночі,
сповідь у стерильному ефірі_
>
агресивні привиди забутих_
зраджених стежок хвости зміїні_
ліхтарів скипілася отрута
в перехрестях паралельних ліній_
>
погляд ще блукає в гущах диму_
довгі тіні / змінний струм судоми_
під крилом мембранним херувима
визріла звірина аксіома_