Кличе вересень в осінь яскраву.
В школу знову відчинені двері,
Бо учнівські там справи цікаві,
Особлива царина і сфера.
Вчителі із дітьми у співпраці.
Світлі й радісні душі дитячі.
І науки розкриється брама,
Ще й до знань і до успіху тяга.
Педагоги навчать всіх любити:
Матір, батька, свою Батьківщину,
Щоби гідно у світі жити,
Берегти рідну неньку-Вкраїну.
То ж цінуйте всіх тих, хто навчає,
В атмосфері добра і любові,
Бо лиш той, хто покликання має,
Знань багаж віддає з кожним словом.
(Шановних колег-учителів, друзів, учнів, читачів сердечно вітаю з Днем знань! Здоров'я, наснаги Вам у новому навчальному році. Енергії, бадьорості та позитиву. Нових відкриттів, нового досвіду і нових знань).