це плюс чи хрест
це нуль чи коло
це знак чи жест
від жару холод
колючий погляд крізь вуаль
іржавий ключ / пандори скриня
тремтячі скроні в павутині
щербата місячна емаль_
>
наклався пульс на крик ворони
синхронізовані нейрони глибин півкуль
проймає струмом
ця дивна суміш сміху / суму
ця штовханина пауз / слів
квадрат вікна
клубок з вузлів
крихкі координатні грати
короткі в’їдливі цитати
годинника без циферблату
на білій глянцевій стіні_
>
рівновеликі “так” і “ні”
розірвані кінці й зачини
обридлі наслідки й причини
як стерті шістки та тузи_
>
ці непорушні терези
ця згорнута у крапку вічність
ця щиро зіграна трагічність
на милицях пустих надій...