Нечистий вкручує в чужий сценарій,
Відводить роль, дає скупі слова.
А іноді й снопа в куточку граю,
Гублюся поміж мертва і жива.
Як зачарована. Як Бога грішник,
Прошу про милість, ніжності ковток.
Доводжу істерично – можу більше.
Потрібно на пуанти? Дайте строк.
На ринг потрібно вийти? Не питання.
Вивчаю хитрощі складної гри.
Ви полюбіть. Я зможу. З сил останніх
Кричу. Хіба загнуся до пори.
Спасибі, зійде іноді прозріння:
Потрібна роль? Створи сценарій свій.
Будь прима. Під свої бажання, вміння
Твори своє єдине. Зможеш. Дій.