Поведу тебе в свої степи,
Напою безміжжям правди волі.
Чебреці, під порухом стопи
Задурманять глузд. Шалені зорі
Полетять геть зі своїх орбіт.
Не засмутимо цю мить словами.
Що лишилось, все віддам тобі.
В росах ранок не поверне тями.
Або не віддам. Подивимося на поведінку.