Розбудити почуття? Чи сплять,
Чи померли, вже тому як вічність.
Імітується зрадли́ва ніжність
І стурбованість під білосніжність.
Нецензурне б слово тут впоять.
Це талант. Йому така ціна.
Витворам шедевра із дрібниці.
Довгі пальці, блідо-білі лиця.
Відблиск у спустошених зіницях.
І до дна. Все випито до дна.
Ні, не вірю. Не буває так,
Щоб криниця не зайшлась водою,
Щоб трава не вмилася росою,
Щоб любов бродила сиротою.
Дайте знак. Душі живої знак.