Не Бійтеся Люди .. Вставати з колін ..
Не Бійтеся Люди .. Вставати з колін ..
Коли Вас хтось - хоче нагнути ..
Немає Свободи . Добра . Перемін .
Так можна від страху й здригнути ..
Нового порядку – нав’язують стан .
Щоб Людям Свободу Забрати ..
По ящику крутять … «якщо не баран»..
То маєш нам – Волю Віддати !!!
Життя по талонах – Пройшли Ми Давно !
І Знаєш .. Лихі дев’яності ..
Коли до корита , дорвалось воно ..
І мило роками нам кості ..
Ми Мужній і Дуже Розумний Народ !
Хоч Нам – Протилежне вмовляли ..
Достатньо Терпіти !!! Відкриємо Рот !!!
Бо Ми Дуже Довго Мовчали !!!
Приймемо ОРАНТУ у Серце Своє.
І Станемо Знову Сміливі.
Бо де Світло БОГА – на Тебе Зійде .
Там Люди є Завжди Щасливі .
Автор Підгірний Володимир 05.11.2021р.