аномально симетричні хащі,
синхронічність ритуальних жестів,
листя товщі, вікон жовті пащі,
згорблений ліхтар на перехресті_
>
ці напівпрозорі незнайомці,
що заклякли у соромних позах_
в черепі холоне жар емоцій,
глянець маски роз’їдають сльози_
>
погляд ниць_ тріщить свинець калюжі,
із декору – бур’янів гербарій_
другорядна роль_ актор байдуже
палить сну пророчого сценарій _
>
плоть на вівтарі свободи волі,
дух на ланцюгу сліпої віри_
тінь у золотому ореолі
йде навгад крізь білий шум ефіру_
>
і тріпоче стрічка тротуару,
і сумління смокче слів коріння,
і регочуть чорні санітари,
і вмирає сьома ніч творіння_