Очі кольору арктичного льодовика,
Серце м'якше за достиглий екзотичний фрукт.
Ще одна Вершина Вожака,
Ще один казковий лісовий маршрут.
Поцілунок сповнений вогню,
Тремор, нагадав Гекаті легкий землетрус.
Зорі, небо, дощ і жовте листя падають до ніг.
Ти існуєш у обіймах тиші та сплетінні рук...