Мій сусід купив машину,
не новенька та жива,
кожний день вмиває милу,
чи відмиває від гріха.
Їй шепоче:"Мила,люба,
скільки літ тебе чекав"
От тепер вже щастя буде,
те що змолоду не знав.
Буду мчать скоріше вітру,
хоч побачу білий світ.
На заднє скло свою наліпку:
"За кермом щасливий дід".
Тільки жінка не дрімала,
чула всі його слова,
і сказала як відрубала:
"Вибирай,вона чи я."
"Борщ зварити,стіл накрити,
у дворі і шик і блиск,
люблять всі тебе сусіди,
я звичайно більше всіх."
Тепер скажу про обнову:
"Мріяв я не рік й не два,
про біляву,про чорноброву,
а ця краля ще й молода.
Якось треба примиритись,
день з тобою,день при ній,
невже з нею будеш битись?
чуєш бабо,ой не смій".
А не стану я мовчати".
Баба Валя війшла в раж.
"Сьогодні спати йдеш у хату,
завтра пане йди в гараж"́