Юртиться суть із пікселів в картинку.
Цей ранок, чорно-біло-сірий птах,
В кістлявому гіллі навік застряг.
З скорботи мряки не злунаєш дзвінко.
Не кип’ятити відчай у судині.
Надійде строк – проклюнеться зерно.
На кожен крейсер є глибинне дно.
Фарватер. Тут шкідливе метушіння.