В цей день,
З тих пір минуло кілька літ,
Зродила мама дівчинку на світ
І цілий світ для донечки зродила.
Красуне, мила!
Для тебе все:
Ці зорі,
Шир степів,
Гра вітру в піжмурки,
Пташиний спів.
Людино,
По вінця повна,
Щедро віддаєш,
Бо велич, доброта не мають меж.
Граційно
Неси вогонь, що в серці палахтить,
Даруй тепло і світло кожну мить.
Невпинно!