Струмують вОди
джерел небесних землю,
напуваючи.
Крапельки висять
На гілочках замерзлі.
Перший морозець.
Крапельки висять
На гілочках замерзлі.
В кожній сонця блиск.
Кудлатий песик
На задніх лапках ходить.
Аплодисменти.
Немає межі
Жалю й скорботі серця.
Гасне сонечко.
Осінній смуток
Дощем проливається.
Журавлі летять.
Довічна весна
Вишневим білоцвітом
В пам’яті живе.
Густим туманом
Нескінченність дум пливе.
Ранкові гори.
Зникає човен
В ранковому тумані
Й моя надія з ним.
Не намилуюсь
Весняним білоцвітом.
Квітують гори.
Човник місячний
Гойдається на хвильках.
Хлюпає вода.
Перецвітає
Осіння хризантема.
Ранковий іній.
Зимовий ранок
Туманом оповитий.
Бурульки висять.
Лежить свічадо
Розбите. В кожній скалці
Сонця усмішка.
Зимовий вечір.
Розмовляє з місяцем
Жовте віконце.
Дзвінкий рівчачок
Перебігає поле.
Літня пісенька.
Незнайомий хтось
По сотовому дзвонить.
Насторожуюсь.