Я дякую за все, що ти даєш мені, Господи
Приймаю твою вищу волю й славу
З твоєї самодостатності ми є
І завдяки силі твоїй і волі твоїй ми є
З трепетом і повагою приймаю науку Твою
З любов"ю і вірою помічаю в усьому Твою присутність
Я вдячний за все між небом і землею
За все, що дано мені, вдячний