Мій Божечку,так хочеться добра.
Щоб без хвороб,без воєн і без втрати.
Для змерзлої землі і душ - тепла,
А ще любові,Божечку,багато.
Хтось віру в хлам,на крихти покришив.
І студять душу роздуми-тривоги.
На добрий шмат любові світ змалів
І Ангели Добра збились з дороги.
Розлука перемножена на жаль
Можливостей не залишає жодних...
Непотребом згорнути б всю печаль
І згусток днів засмучено-холодних.
Зимові вже хитнулись терези,
Ночей проплаканих сумні окови...
Хай полохлива крапелька сльози
Буде від щастя. Хай. Обов'язково!
Чудова, духовна лірика, Небесна Пташко. Часи дійсно якісь закодовані злом. Швидше б Люди своїми світлими думами і Вірою в Добро і Любов на землі - розкодували їх. Теж родина хворіє, а зять в Черкасах другий місяць бореться з після ковідом...
Не хворійте.
Мій божечку так хочеться добра
Так хочеться щоб війна перестала йти
Так хочеться щоб вороги залишили в спокої наші землі
Так хочеться щоб твоя рука прикладалася до всіх вояків
Щоб вояки мали та відчували твою підтримку
Nino27 відповів на коментар NaTa Ly, 03.02.2022 - 22:18