В ранці вділа вишиванку
Та й співаю з поза -ранку:
"А у мене хата біла,
А у мене жінка мила.
Устає вона раненька,
Прибереться чепурненько,
Обмете чистенько в хаті,
На припічку й у кімнаті...".
Добралася до роботи
Одягнувшися в чототи
Та й співаючи танцюю,
Най ся вороги почують:
"В нього хата чорна, жінка
Бридка, немомторна.Тільки
Спить та лежить і не хоче
Робить. А він панського роду,
П"є горілочку ,як воду."
Свято наше - вишиванки,
Наче сонечко з-за хмарки,
Усміхнулось, обігріло,
Посмішкою засліпило.
Любо, мило на серденьку.
Звеселися НАША НЕНЬКО!
Неминучо ПЕРЕМОЖЕМ!
ВОРОГІВ В ЗЕМЛЮ ПОЛОЖИМ!
БУДЕМ ЖИТИ ТА СПІВАТИ
НАШУ НЕНЬКУ ПРОСЛАВЛЯТИ!!!