Ти побудуєш дім.
Я посаджу в ньому квіти.
Будемо разом радіти.
Буде нам затишно в нім.
Я народжу тобі сина,
А краще їх буде двоє,
Щоб не самотня дитина
Була, як і ми з тобою.
Ти посадиш дерева.
Будемо їх поливати.
Разом врожай збирати
І роздавати плоди.
Я зпечу тобі хліб
Із золотого колосся,
Що нам зібрати вдалося.
Будемо вдячні всім.
Я напою коня
І обладнаю сідельце,
Щоби тобі, моє серце,
Добра дорога була.
І ти знайдеш той скарб,
Що найдорожчий в світі.
Виростуть наші діти.
І ми підем до хмар.
Я полечу, як птах.
Ти триматимеш руку.
Довго жили у снах.
Та подолали розлуку.
Разом у світлі є.
Разом у світлі будем.
Тобі схилюсь на плече.
Ти на світанку розбудеш.
03.08.22
#квітка #квітка_вірші #жв #Україна #люсяновошевська #milanovash