⛪⛪⛪⛪⛪⛪⛪⛪
Зірки на небі загорілись
І нічка землю обійняла.
В молитві мати перед Богом
З сльозами на коліна впала;
"Молю Тебе я Авва Отче
Почуй мою молитву
За нашу неньку Україну
І за мою малу дитину.
Ти Батько сиріт Боже наш,
Заступися ж в лихий час.
Захисти малую сиротину
У тяжку в житті годину.
Яви й на нашій Україні
Свою велику, Боже, милість.
Не дай від ворога їй гинуть
Допоможи піднятись та розквітнуть.
Тобі лиш довіряю Авва Отче
Свою малу дитину та неньку Україну
І дякую Тобі мій любий Боже,
Що слухаєш молитви матерів.
Молилася до Бога мати у сльозах,
А мале дитя стояло у дверях.
І залягли у серденько дитини
Палкі молитви материнські.
Пройдуть роки. Мов вітерець пролинуть
Та діти маминої молитви не забудуть.
За родину, за Україну будуть молитися
Відкривши Господу з надією свої серця.
Сивиною скроні мами вкрились.
Мати разом з сином та донькою
До Небесного Отця молились,
Дякувала мати за дітей.